Никога не е късно да проговориш английски!

ЗА КУРСА

Благодаря ви за интереса към работата ми! Самият курс вече е готов и ще откриете всичко за него на ТОЗИ ЛИНК.

Той е правен за майка ми. Или поне така стартира. Откакто я познавам, мечтае да говори английски свободно. Нейното поколение обаче не е израснало с Cartoon Network, Youtube, Google и Zamunda. То картоф да си, ще схванеш езика, като го слушаш по цял ден. А всеки заслужава да говори английски:

  • За да се справя по-добре в работата. Или да си намери по-добра работа.
  • За да разбира какво толкова смешно казва Джоуи, ‘щото на български не е смешно.
  • За да знае какво се пее в “Toлибу дибу даучу”, че смисълът нещо му убягва.
  • За да прочете най-после онази книга, че не знае дали някога ще я преведат.
  • За да си пусне лекция в TED и да научи нещо ново за вътрешното си ухо и динозаврите.

Сигурно и вие вече сте опитвали да научите английски. И щяхте да сте го научили, ако не ставаше толкова бавно, трудно и скучно, нали? Е, попаднали сте на правилното място! Този курс е кратък, прост и забавен. Всичко, което един типичен курс по английски не е. Целият му фокус е върху практиката, защото Пикасо не се е научил да рисува с четене и гледане на видеа.

Ще си поговорим и за някои теми, които никой не споменава като стане дума за английски – за подсъзнанието, за логиката, за скандинавските нашествия и блуса. А причината е проста: ако ученето не е любопитно и забавно, мозъкът ни дава на контра и спира да приема.

Стига да ви звучи интересно, абонирайте се за тайния бюлетин на „Английски с Джей“. За подарък ще получите наръчник с идеи как да учите буквално 10 пъти по-бързо + списък с най-използваните 1000 думи в английския. Не забравяйте и да следите безплатните постове на Fb страницата и в Youtube.

А за желаещите да учат заедно с мен – следващата група в курса започва съвсем скоро. Точната дата и подробна информация за формата, съдържанието и нивото ще откриете ТУК.