Време е да проговорите английски!

ИСКАМ ДА УЧАСТВАМ !!!

Само 3 групи годишно, които се запълват все по-бързо 👆🏼

ЦЕНА: 495 ЛВ . . . ( = 1.89 лв / урок❗️)

Опитвали ли сте се да научите английски език и преди? Блъскали ли сте си главата с месеци, докато не се отчаяте, че никога няма да го проговорите? Ако е така, не сте сами. Хиляди българи всяка година се отказват да учат английски, защото им се струва прекалено сложно. Съмняват се в себе си, в паметта си, дори в собствената си интелигентност…

Само че нищо им няма. И на вас нищо ви няма! Милиони деца всяка година учат английски. Никое дете не е по-умно от вас, дори най-симпатичните. Да не говорим, че втори език се учи хиляди пъти по-лесно от първия. А вие вече знаете един - българския. Паметта ви също си е наред, ако помните рождения си ден и абитуриентския бал.

Да говориш английски е може би най-ценното умение на 21-ви век, наред с това да работиш с компютър. С него можете:

⭐️ Да се разберете с почти всеки човек на планетата

⭐️ Да работите по-вълнуваща и по-добре платена работа

⭐️ Да пътувате и посрещате гости от чужбина със спокойствие самочувствие

⭐️ Да гледате милиони филми, сериали, предавания и видеа в YouTube

⭐️ Да четете книги, статии и блогове по всички теми, които ви вълнуват

⭐️ Да намерите почти всяка информация, която ви потрябва

⭐️ Да се научите на всяко друго умение от интернет

Но вие вече знаете колко е полезен английския. Само да не беше толкова сложен, нали? Е, имам добри новини…

Английският е един от най-простите езици за учене за нас, българите - кратък и логичен, без родове, без падежи. Труден е само, ако се изгубите в детайлите му. А то всичко е трудно, ако се изгубиш в детайлите…

Но ако има кой да ви покаже логиката на езика и да насочи към важното в него, ученето става песен. Сигурно вече сте ме чували да го казвам, но си струва да го повторим. Топ 1000 думи в английския ще ви помогнат да разбирате почти 90% от разговорния език. А само Топ 100 думи ще ви дадат близо 50% от речта, която някога ще използвате или чуете. Ако досега не сте проговорили английски, просто сте не сте учили по правилния начин и не сте учили правилните неща.

Говоря за думички като THE, OF, WILL, PROBABLY. Такива думи се ползват хиляди пъти по-често от другите. Всяка от тях са безценна. Ако си харесате само 10 есенциални думи като тези и хванете един случаен откъс от статия, ще видите как много често до 30%  от откъса представлява същите тези 10 думи, които се повтарят отново и отново!

Но най-сериозната причина още да не сте говорите английски свободно, е, че не сте го учили и упражнявали редовно. Няма умение, което да упражняваме ежедневно няколко месеца и с което да не напреднем страхотно. И за това не сте виновни вие!

1) Първо, не знаем как да учим правилно и ефективно. Затова ни е трудно и скучно. Ако беше толкова интуитивно, ученето нямаше да е толкова мъчително за повечето от нас.

2) Второ, не знаем какво да учим. Нямаме идея откъде да започнем, нито как да отделим важното от пълнежа. Ако стреляме на посоки, цял живот ще си учим безполезни неща. Нужна ни е система - само така ще имаме посока и усещане за напредък.

3) И трето, няма кой да ни води и насочва по пътя, а знам колко е трудно да се бориш с нещо толкова сериозно като един чужд език сам. А с правилния учител и с правилната система, вместо от учебници и тетрадки-речник, можем да учим английски от сериалите, музиката и YouTube.

Но дойде време да сложим край и на трите проблема. 🎉🎉

arrow
Искам да участвам!

 

Курсът по "Есенциален английски", който правя за вас вече две години и половина и в който са вложени близо 10 000 часа работа, е готов!!!

И това не е стандартен курс по английски език. В него ще си говорим за психология, за фундаменти, за навици и за логиката на английския език. Но преди всичко, 24 седмици поред (6 пълни месеца), няколко пъти седмично заедно ще учим и ще упражняваме най-важното от езика. Защото, както казахме, няма умение, което да упражняваш няколко месеца, и в което много да не задобрееш.

Ето какво включва курсът по "Есенциален английски"… Първият модул е кратък и въвеждащ. Той има за цел да ви даде разбиране не само как работи един език, но и как работят мозъка, подсъзнанието и паметта ви, как се изграждат добри навици, каква е правилната настройка, за да научите английски бързо и откъде да намирате мотивация.

В Модул 2 от курса ще изградим голямата картина на езика. В него ще разгледаме стъпка по стъпка цялата английска граматика, като свържем всичко в един общ пъзел. С помощта на 35 видео урока и упражненията към тях, няма да оставим нищо съществено от английския непознато или нелогично.

А в Модул 3 си идваме на думата. В него над 3 месеца няколко пъти седмично ще упражняваме наученото в Модул 2 за по 30-тина минутки на ден. Заедно ще тренираме да използваме и на практика есенцията на английския – времената, спреженията, типовете изречения, отрицания, въпроси, ключовата лексика. Когато има как, ще даваме примери от видеа, песни и сцени от филми. Тук вече основната тежест ще падне на вашите рамене, но аз ще бъда до вас всеки път, когато имате въпроси. От вас се иска само да внимавате и да се упражнявате много и за 6 месеца няма да познаете собствения си английски.

С други думи, фокусът в курса е само върху 3 неща:

💎 ПСИХОЛОГИЯТА ЗАД УЧЕНЕТО -  за да сме сигурни, че този път няма да се откажем

💎 ЕСЕНЦИАЛИЗМА - за да пестим време и усилия

💎 ПРАКТИКАТА - защото не можем да разберем и запомним нещо, ако не си “изцапаме ръцете” с него.

Ако този подход ви харесва, направо ще се влюбите в курса!

Курсът по "Есенциален английски" е изцяло онлайн, като имате достъп до видеата от всяко устройство с интернет - телефон, таблет, компютър. Можете да ги гледате по всяко време - т.е. не е нужно да напасвате своя график според курса. Гледайте видеата по колкото искате пъти, да ги преговаряте по-късно и да ми задавате всякакви въпроси по тях.

Нивото на английския, от което започваме в курса е начално, за да съм сигурен, че няма да ви е сложен. Иска се само да боравите с азбуката и да имате желание, дори речникът ви да е беден. А дори да сте на средно или по-напреднало ниво, курсът пак ще ви е от голяма полза с попълването на липсващите парчета. Английският език е един цял пъзел и не бива да ви липсват важни парчета.

Да създам този курс ми отне две години и половина на пълен работен ден! Повече от всеки друг проект, по който съм работил в живота си. В него са вложени толкова много усилия и любов, че няма как да не ви е полезен.

Когато обявих, че работя по него, много хора ме питаха дали ще им стана частен учител. Ето защо отказах на всички

1) Да се виждаш с учител веднъж седмично може да отнеме години, докато усетиш ефекта. Това е твърде бавно за вас, а аз не мога да помогна на достатъчно хора едновременно.

2) Да учиш с учител е нож с две остриета. Изглежда по-лесно, но ни прави по-пасивни, защото разчитаме друг да ни научи. Съвсем по друг начин учим когато знаем, че цялата отговорност е в наши ръце.

3) Но най-вече, частните уроци са безумно скъпи! Един час с добър учител по английски ще ви струва между 50 и 80 лв. Шест месеца по 3-4 урока седмично на частно ще ви излязат между 13 000 и 21 000 лева. Това са адски много пари! Да не говорим, че никой от нас няма време да ходи на частен учител 4 пъти седмично.

Ако имате едни излишни 13 000 лв и много свободно време, или предпочитате да работите лице в лице с преподавател, тогава курсът по "Есенциален английски" не е за вас.

Но ако сте заети и предпочитате да учите онлайн от вкъщи... Ако нямате луди пари за харчене… Ако сте готови най-после да инвестирате време и усилия в английския си... Тогава този курс е точно за вас! А за мен ще е чест да бъда ваш учител.

Искам да се включа в курса!
  • Над 420 уроци и упражнения на видео, аудио и текст
  • 8-месечен достъп до курса по всяко време на деня и от всяко устройство с интернет
  • 6-месечна ежедневна програма от синтезирани уроци и есенциални упражнения
  • Затворена Fb група за новини, въпроси, разговори и полезни линкове и материали
  • Насоки и трикове за запомняне, създаване на навици и изграждане на по-добра английска среда
  • Списъци с най-използваните и най-трудните думи, трикове за учене и алтернативни източници на разговорен английски
  • Връзка с мен, каквито и въпроси да ви възникнат
  • ГАРАНЦИЯ за връщане на парите, ако не сте доволни след 14 дни работа по моя метод
  arrow

  Стигнахме и до цената на курса.

  Вместо да давате хиляди левове за физически курсове и учители, този онлайн курс ще ви струва само 495 лв! Под 500 лв за над 260 урока (159 в новата версия на курса и 103 в старата), безброй полезни материали и упражнения и 6 месеца ежедневна практика! Това прави 1.89 лв на урок. От тях голяма част отиват за данъци, разходи, осигуровки и развитие на проекта "Английски с Джей".

  Сравнете тези 1.89 лв на урок с поне 50 лв / урок с частен учител... Това са 26 пъти разлика❗️ Или с курсовете на живо, с които ще прекарате седмици в път и ще платите до 400 лв ЗА ВСЯКО НИВО. При средно 15 урока на ниво, това са над 26 лв на урок. Над 14 пъти повече пари, за едно единствено ниво❗️ Умножете го по 4-6 нива и ще добиете представа за реалната цена на повечето курсове на живо.

  За разлика от всички стандартни курсове, курсът по "Есенциален английски" не покрива просто 1 ниво от езика, а ЦЕЛИЯ английски език! От най-простото изречение до най-сложните времена. Цялата граматика и най-важната лексика. Разликата е само, че минаваме по-набързо през нещата, които няма да ползвате често, за да се фокусираме върху най-есенциалното.

  Гарантирам ви, че няма да намерите друг 6-месечен курс по английски на цената на 7-8 урока с частен учител! Камо ли на качеството на този курс.

  Всеки учител по английски трябва да е наясно кои са наистина фундаменталните знания в езика:

  • Ключовите времена (прости, сегашни)
  • Двата най-важни типа изречения (съобщителни и въпросителни)
  • Техните отрицания
  • Простите изречения (с един глагол и едно действащо лице)
  • Логиката на езика и словореда
  • Ролите на думите в изречението
  • Смисълът в изречението
  • Най-използваните ~ 1000 думи (вкл. жаргонът)

  Всичко в езика стъпва върху тези фундаментални знания. По-сложните неща се закачат за тях и надграждат над тях. Човек трябва да усвои тези базови принципи и истини много дълбоко, почти на интуитивно ниво. Да ги направи абсолютно автоматични.

  И този принцип важи при всяко умение - без значение дали се учим на английски, рисуване или шофиране. Един шофьор е свободен да мисли за пътната обстановка едва когато не мисли за скоростите и педалите. По същия начин, вие ще сте свободни да следите разговорите, филмите и песните, едва когато не мислите за фундаментите на английския.

  Целта ни с езика не е просто разбиране, а интуиция! Разбирането е голямата бариера с всяко умение, защото ни се струва, че вече сме си свършили работата. Целта ни с английски не е да разбираме, а да имаме железен автопилот - дълбок, инстинктивен усет за най-важното в езика.

  А за да не се чудите какво представлява курса, добавил съм няколко реални видеа от него на дъното на тази страница.

  Новата група на курса започва съвсем скоро – на 8 януари 2024 г! И тъй като много от нас все още работят от вкъщи, това може би е най-добрият момент, който ще имаме, за да започнем да учим английски.

  Но имайте предвид... Местата са силно ограничени, защото практически водя и администрирам целия курс съвсем сам.

  ⚡️ И още нещо… ПАРИТЕ ВИ СА ГАРАНТИРАНИ! Ако вложите усилия да учите 14 дни по моя метод и не сте доволни от него, ще получите обратно парите си! Вече можете да сте сигурни, че никой не държи повече повече от мен да проговорите свободно английски.

  За да разберете как да заплатите курса и да се включите в следващия му сезон, натиснете бутона "ИСКАМ ДА УЧАСТВАМ В КУРСА" или отидете на www.jangliiski.com/payment. Освен да си запазите място в курса, там ще намерите и данни за плащането. Ако имате въпроси, пишете ми на j@jangliiski.com или ми звъннете на 0882 43 48 75.

  Аз съм Джей и ще ви очаквам в новия сезон на курса по "Есенциален английски"! Да използваме заедно този шанс, за да проговорите най-после свободно на английски 🎉

  👉🏼 А ЕТО И ОБЕЩАНИТЕ ВИДЕА ОТ КУРСА:

  Първото е от въвеждащите модули, в които говорим за принципите на учене, навиците и мотивацията. Второто е от граматическия Модул 2 и в него говорим за безценните съюзи. А третото видео представлява едно от запазените ми упражнения, които ще намерите в Модул 3 на курса.

  ЦЕНА: 495 ЛВ . . . ( = 1.89 лв / урок❗️)

  КАКВО КАЗВАТ УЧАСТНИЦИТЕ ЗА КУРСА:

  ЗА ДА УЧАСТВАТЕ, ПОПЪЛНЕТЕ СВОИТЕ ДАННИ В ТАЗИ ФОРМА :

  .