Никога не е късно да проговориш английски!
.

Курсът по Есенциален английски струва 495 лв.

От тях между 30-50% отиват към държавната хазна (дай Боже да се използват правилно, за да се върнат при нас), както и за разходите по проекта. С оставащото изхранвам семейството си и поддържам огъня на есенциализма и правилното учене в България, иначе щях все още да пиша текстове за вафли и перилни препарати 🙂

Но 495 лв наведнъж не са малко пари. Нито за мен, нито за вас.

Дори с тях да си позволиш 8 месеца работа с любимия си учител и да ти помогнат най-после да проговориш английски, пак са си 495 лв. Най-малкото има много други неща, за които можем да ги изхарчим.

Пак са си 495 лв, даже да ги разделиш на 262 урока, колкото има в момента в курса по Есенциален английски.

(495 / 262 = 1.89 лв на урок, спрямо 50-80 лв за среща с частен учител и 20-30 лв на урок в стандартен присъствен курс)

Затова се погрижих от този сезон в курса можете да го платите на 5 вноски х 99 лв с 0% оскъпяване през банка ДСК.

Разбира се, това не е безплатно – банката прави голяма отстъпка от лихвата, която по принцип взима. А остатъкът го покривам аз, защото ДСК все пак имат да плащат заплати, ток, вода и т.н.

Единствено вие не плащате нищо за удобството да се включите в курса без това да натежи на бюджета ви.

Защото 99 лв на месец са едно излизане на ресторант със семейството, и то без особено да се отпускате:)

Подписването на договора с ДСК става за минути от дистанция (през телефона ви). Ще ви трябва само някое мобилно приложение за безплатен електронен подпис като Evrotrust, за което ДСК ще ви разкажат, ако оставите данни за контакт.

Надявам се това да направи мечтата ви да говорите английски уверено хиляди пъти по-достъпна. Аз не печеля нищо от това, освен удоволствието да работим заедно + спокойствието, че именно хората, които често имат най-голяма нужда от помощта ми, могат да си я позволят.

Разбира се, и двете си струват напълно, затова и в момента четете тези редове!

П.П. А ако дори така курсът ви се струва недостъпен, очаквайте по-късно тази година и първата ми книга за Есенциализма, ученето и логиката на езиците. Ще струва колкото една пица, но за разликата от пицата с години наред ще ви дава храна (за размисъл, а често и буквално).

За книгата обещавам да пиша редовно на FB страницата.

Love,
J.