Никога не е късно да проговориш английски!

Удължаване на достъпа до курса

Здравейте!

Благодаря ви още веднъж, че бяхте част от това мъничко приключение и че имахте толкова търпение към мен и немалкото ми пропуски. Много ще се радвам, ако още дълго имаме поводи да си пишем, стига да не ви е омръзнало напълно от мен 🙂

На тази страница ще откриете повече информация за удължаването на достъпа до курса по Есенциален английски. Цените са базирани на старата стойност на курса, когато той струваше 399 лв за 8 месеца (50 лв/м), т.е. не са обновявани при поскъпването му.

От всички цени имате и отстъпка от 10%, ако преведете таксата за удължаване преди 13 май 2024, което се надявам да направи всяка от опциите още по-достъпна. За по-прегледно съм добавил и редовните, и намалените цени:

6 МЕСЕЦА:
цена: 199 лв (33 лв/м) –> 179 лв след отстъпката
право на участие в нови fb групи = 0

12 МЕСЕЦА:
цена: 349 лв (29 лв/м) –> 313 лв след отстъпката
нови fb групи: 1

24 МЕСЕЦА:
цена: 499 лв (21 лв/м) –> 449 лв след отстъпката
нови fb групи: 2

ВЕЧЕН ДОСТЪП: (докато курса съществува, вкл. до всички нови упражнения и уроци, които добавя)
цена: 749 лв –> 649 лв след отстъпката
нови fb групи: неограничени!

До 13 май можете да платите таксата на вноски на 3 или 5 вноски към ДСК със стандартен (безлихвен) потребителски кредит, който се подписва дистанционно от телефона – само ми пишете по имейла, за да ви свържа с банката или попълнете тази форма за контакт: ЛИНК

А ако не ви се занимава с банки, можете винаги да използвате и този IBAN, за да преведете таксата – аз ще ви пиша задължително за потвърждение, щом парите пристигнат по сметката, за да сте спокойни. За вариантите от 24 месеца и вечния достъп можем дори да разделим вноската на 2 или 3 части, съответно:

ТИТУЛЯР: ДЖЕЙ ГРИФИН ЕООД
IBAN: BG67STSA93001528017380
БАНКА: ДСК
ОСНОВАНИЕ: УДЪЛЖАВАНЕ
СУМА: (според избрания от вас пакет)

Вълшебна седмица и до скоро!
Джей