Никога не е късно да проговориш английски!

Най-добрият курс по английски, създаван в България?

Сигурно знаете, че повечето от работата ми е безплатна – само в Youtube и Facebook можете да откриете стотици безплатни видеа и упражнения на тема учене, езици и английски.

Много хора така и не разбират, че 3 пъти годишно организирам платен курс по Есенциален английски.

И тъй като след хиляди часове работа и близо 1000 доволни ученици вече нямам съмнение колко е полезен той, тази година се опитвам с всички сили да бъда по-смел и активен в това да ви разказвам и за него самия и подхода си.

Нямате никакво задължение да участвате, разбира се, но ако нестандартният ми подход ви е интересен и полезен, ще се влюбите в него.

Има голяма вероятност това да е най-добрият езиков курс, създаван някога в България – ввсе още не мога да открия негов еквивалент дори в чужбина. Осмелявам се да го кажа, само защото тази обратна връзка идва от учениците ми и защото едва ли някой у нас е мислил толкова много и толкова задълбочено за езиците и ученето: вече 6-та година, на пълен работен ден, без почивен ден.

Ако искате да научите повече за методологията ми и курса по Есенциален английски, ето тяхната видео презентация: ЛИНК КЪМ КУРСА

Публикуване на коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *